Planificarea strategiei de dezvoltare a proiectului web
Probabil că ai deja un logo, un web site, o idee de promovare a produselor tale care abia așteaptă să-ți părăsească depozitul, sau a serviciilor incitante pe care vrei să le oferi clienților tăi. Sau poate nu.

Ceea ce îți oferim noi, este o strategie eficientă de prezentare a afacerii tale pe Internet, de comunicare și atragere de clienți noi, de promovare pe termen lung, astfel încât ideea ta să se transforme într-o inițiativă cu adevărat profitabilă. Și da, dezvoltarea acestei strategii presupune să îți facem și un logo, un website, o campanie de newsletter și multe altele.

Important este sa lucram in echipa, astfel incat viziunea ta, impreuna cu propunerile noastre, sa se tramsforme in realitate.

Pentru a face asta, iti vom analiza afacerea, necesitatile, imaginea actuala, concurenta, prezenta pe internet si modul in care comunici cu clientii, si vom realiza un plan detaliat pentru pozitionarea ta pe internet, pe care il vom urma cu strictete si pe care il vom imbunatati pe masura ce proiectul tau va prinde culoare si va aduce rezultate.

Fie ca ai nevoie de o solutie completa si complexa pe termen lung, sau doar de lucruri punctuale pe termen scurt, iata ce iti putem oferi:

Design

Web si graphic, logo, carti de vizita, interfete.

Programare

Implementare, programare custom, aplicatii web.

Gazduire site si email

Spatiu si latime de banda suficiente pt afacerea ta.

Promovare web

Strategii de promovare pe termen mediu si lung.

Statistici, Analiza

In timp real, monitorizare permanenta, rezultate!