Imprimante

Sună direct la:
0727-040.614 pentru a face o programare în vederea diagnosticării şi reparării unei imprimante sau ale unui multifuncţional!

În cazul imprimantelor sau a multifuncţionalelor, toate problemele de natură software (instalare, configurare) vor fi rezolvate în cadrul abonamentului lunar de mentenanţă a reţelei.

Însă, fiind echipamente aparte, unele probleme hardware apărute la imprimantele sau multifuncţionalele ieşite din garanţie pot necesita service de specialitate.
Pentru rezolvarea acestui tip de probleme, vă recomandăm achiziţionarea unui abonament lunar dedicat mentenanţei tuturor imprimantelor şi multifuncţionalelor dumneavoastră (preţul lunar fix se stabileşte în funcţie de numărul de imprimante, multifuncţionale sau FAXuri, vechimea şi complexitatea acestora).

ATENTIE: Nu reparam imprimante cu cerneala!

Servicii furnizate:

  • consultanță
  • diagnosticare
  • întreținere
  • depanare
  • piese de schimb.

Fie că aveți nevoie de un contract lunar sau o intervenție punctuală, beneficiați de serviciile noastre pentru imprimante, copiatoare, multifuncționale şi faxuri atât în tehnologie cu cerneală cat şi laser de la o gama largă de modele din brandurile cele mai cunoscute: Hewlett Packard, Canon, Samsung, Xerox, Konica Minolta, Brother, Lexmark, Epson, Gestetner etc.

Mod de lucru

Soluția optimă rezultată din experiența noastră este deplasarea la sediul clientului şi diagnosticarea defectului apoi în măsura posibilităților remedierea lui. În peste 70% din cazuri aceasta a fost soluția cea mai eficientă, care a micşorat la maxim timpul de remediere a defectului.
Termenul de răspuns la solicitări este de maximum 24 de ore.

Valoarea reparației include şi diagnosticarea în cazul când se acceptă reparația.
Valoarea pieselor de schimb necesare reparării echipamentelor se va adăuga la valoarea manoperei de reparație.

Dacă doreşti o intervenţie punctuală la sediul firmei tale sau la domiciliu în vederea diagnosticării şi reparării unei imprimante, sună direct la 0727-040.614!